Események

<< Vissza


Az igényfelméréseknek megfelelõen kerül megrendezésre a Suzuki4x4.hu 2012. évi találkozója.
A kívánságotoknak megfelelõen egy egy napos, utcai autókkal is károkozás nélkül teljesíthetõ túrára készülünk, természetesen érintve olyan helyeket, ahol a komolyabb terepre felkészített autóval érkezõk is tartalmasan tölthetik el az idõt.



Program

09:00 Találkozás, ismerkedés
10:00 A túra kezdete, kérünk mindenkit, hogy érkezzen annyival elõbb, hogy 10 órakor valóban el tudjunk indulni!
13:00 Ebédszünet, sütögetés hozott anyagból
17:00 A túra vége

Helyszín

Találkozás Kartalon, a benzinkúttal szemközti sportpálya mögötti területen.
GPS: 47.665434°,19.528783°


Nagyobb térképre váltás


Részvételi feltételek

A túra részvételi díja maximum 2.000 Ft/fõ, melyet kizárólag a valóban felmerült költségek fedezésére fordítunk, és összege a megjelentek számától függõen kevesebb is lehet.

A részvételi díj a helyszínen fizetendõ, viszont arra kérünk mindekit, hogy ahhoz, hogy a legminimálisabb szükséges összeget tudjuk elkérni, aki regisztrált, de mégsem jön, feltétlenül jelezze az info@suzuki4x4.hu címen.

A rendezvényen kizárólag az vehet részt, aki vállalja, hogy képes kulturáltan autózni (kizárólag az utakon halad, a természetet tiszteletben tartja és nem rongálja, szemetet nem hagy maga után, ittasan nem ül volánhoz stb).

Az általa okozott károkért a felelõsséget mindenki maga vállalja, és a résztvevõknek okozott esetleges károkért a szervezõk semmilyen felelõsséget nem tudnak vállalni.

Jellege miatt a rendezvényen max. 30 autó vehet részt, kizárólag a lenti regisztrációs ûrlap kitöltése után. Az ûrlapot minden megjelenõ autóhoz külön töltsétek ki!
Elõre nem regisztrált jármûvek/személyek a túrán nem vehetnek részt.







Beérkezett regisztrációk



Információ

info@suzuki4x4.hu
+36209864010