Események

<< Vissza


 

Tisztelt Off-roados Kollégák!!!

 

Sajnálattal közöljük a nem túl jó hírt miszerint a rendkívûli idõjárási helyzet miatt az V. Csesznek Trophy elmarad, mivel a területen veszélyhelyzet uralkodik, így az egész Bakony területén erdõlátogatási tilalom lépett életbe. A tilalom határozatlan idõre vonatkozik, de reméljük, hogy a következõ két héten belül meg tudjuk rendezni eseményünket.

Kérünk minden résztvevõt, hogy a hírt adja tovább más eljönni szándékozó ismerõsének.

 

A befizetett nevezési díjakat kérésre visszautaljuk, vagy fenntartjuk az új idõpontra átütemezve, amit a www.vorc.hu honlapján azonnal közlünk, mihelyt rendelkezésünkre áll a terület. A rendezvény menetében és helyszínében elképzelhetõ a változás, így erre is kérjük az odafigyelést.

 

Kérünk mindenkit, hogy erõsítse meg emailben részvételi szándékát, vagy jelezze a felmondását, hogy másnak helyet tudjunk biztosítani.

A szállásfoglalásokat is fenn tudjuk tartani, amennyiben valaki az új idõpontban is igényt tart rá.

 

Köszönjük megértéseteket!

 

Üdvözlettel

 

Görbicz Lajos

VORC


Az idén is megrendezésre kerülõ Trophy terepjárós túránkra invitálunk benneteket a Veszprémi Off-road Club nevében.

 

 

A helyszín pedig nem más, mint Csesznek térsége, a Bakony egyik legszebb része az õ kitûnõ természeti adottságaival.

 

A találkozó helyszíne a Réde település határában található Lesalja Major, ahol szállás és kempingezési lehetõség is adott.

Amennyiben felkeltette érdeklõdésed, kérjük olvasd át a programtervezetet..

 

2010 június. 4-5.

V. Csesznek Trophy

 

Egy igazi embert és autót próbáló, kalandos trophy-n vehettek részt, izgalmas megmérettetés keretei közt a már megszokott VORC színvonalon. Ha voltál már ezen a túránkon, bizonyára emlékszel a csodálatos környezetre és az izgalmas kihívásokkal tarkított terepre, amely évente csak egyszer áll a rendelkezésünkre. A rendezvényünk helyszíne egyik legszebb részét mutatja be a Bakony csodálatos hegyeinek.

Az esemény a Veszprémi Off-road Club és a Bakonyszentlászlói Erdészet együttmûködésével jött létre, amely egyben egy jótékonysági rendezvény is. A program bevételét idén is karitatív célokra szeretnénk fordítani, ahogy azt már a segítségetekkel több ízben is sikeresen tettük. (Legutoljára egy játszótér épült belõle a gyerekeknek.)

 

Ahogy az már korábban is, ez a túra idén is meghívásos jellegû, mivel kezdi kinõni a lehetõség adta kereteit és egy különösen értékes területen zajlik. Így kérlek ezt a meghívót tekintsd egy személyedre szabott  lehetõségnek és kezeld bizalmas jelleggel. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem oszthatod meg off-roados cimboráiddal és számukra nem  tudunk lehetõséget biztosítani a részvétel tekintetében, de azt a te közbenjárásod által és csak elõnevezéssel fogadjuk csak el. A meghívót csak a rendelkezésünkre álló email címlistánkra postáztuk, ha emiatt bármely off-roados ismerõsöd nem értesült volna róla, kérlek tájékoztasd õt is. A fentiekbõl adódóan a túra részleteit május 1.-ig nem tesszük közzé a nyilvános oldalakon, ezzel is elsõbbséget engedve a régi ismerõsöknek.

A rendezvényen való részvételre 50 jármû nevezését tudjuk elfogadni, az éjszakai futam rajtsorrendjét a nevezési díjak beérkezésének sorrendje határozza meg.

A találkozón csak terepjárók számára hirdetünk programokat, quadosok, motorosok számára a terephasználat nem engedélyezett!

A versenynek központként a Lesalja Major ad otthont. Megközelítése a 82-es fõútról a rédei elágazótól 3 km-re Réde - Kisbér irányában haladva.

A versenyiroda  a Major Fogadóban lesz.

GPS koordinátái: N 47° 24.100 E 17° 53.313

A helyszínen kultúrált szálláslehetõség is adott 2 ágyas pótágyazható saját fürdõs lakrészekben amelyet az elõnevezés mellett foglalhatsz 4500 Ft/fõ/éj áron. A major területén kempingezõknek a kempingdíj 1500 Ft/fõ, amihez WC és zuhanyhasználatot tudunk biztosítani.

 

A versenyre elõnevezéssel kedvezményesen lehet nevezni május 25-ig, vagy a létszám feltöltõdéséig, ehhez nevezési lapot FAX-on, Email-on kérhetsz, ha eddig nem kaptál volna.

 

A tervezett program a következõket tartogatja a résztvevõk számára:

 

Június 4.  Péntek:

-         Érkezés – regisztráció 17 órától 21 óráig.

-         20,00-tól trophy eligazítás

-         21 órától éjszakai trophy futam

 

Június 5. Szombat:

-          

-         9 órától nappali futam rajtja

-         17 órától várható beérkezés

-         18 órától vacsora

-         20 órától eredményhirdetés, utána buli.

 

A túra  tervezett össztávja kb. 90 km, aminek min. 98%-a terepen vezet, emiatt a mûszaki hibás jármûvek mentésére csak a futam befejeztével kerülhet sor. A kijelölt útvonalról letérni tilos!

A kísérõk részére lehetõség lesz a rajt után ellátogatni a speciál szakaszok helyszíneire egy külön erre a célra készült térkép és GPS koordináták alapján.

A részvételi díj elõnevezés esetén 18 000Ft, helyszíni nevezés esetén 22 000Ft jármûvenként. A részvételi díj tartalmaz egy szombati kiadós meleg vacsorát két fõ részére.

Elõnevezésnek számít, ha a kitöltött nevezési lapot és a nevezési díjat a jelzett határidõig eljuttatod hozzánk!

Levélcím: Görbiczné Vaskó Zsuzsanna  8200 Veszprém Céhház u. 29.

Bankszámla: Veszprémi Off-road Club 10918001-00000004-81230008

 

 

Fontos dolog, hogy a major területén csak a számunkra kijelölt területen parkolhatnak az érkezõ jármûvek, így a helyszínen fokozottan figyelni kell erre!

 

Részletesebben tájékozódni telefonon, vagy, E-mail-ben lehet az alábbi elérhetõségeken.

 

rockyoff-road@freemail.hu 06/30-932-9329; Tel-Fax 88/408-261

Addig is szeretnénk mindenkinek eredményes felkészülést és kellemes tavaszt kívánni és ne feledjétek a jelszót: www.vorc.hu.

Sporttársi üdvözlettel:     

                                               Görbicz Lajos

                                               Fõrendezõ